Hallo, graag stel ik me even voor.

Mijn naam is Tine, oprichtster van Binkies.

Binkies is gegroeid uit een grote passie en liefde voor konijnen. Deze begon in 2008 toen ik m’n eerste konijn in huis haalde: Snuffel. Later kwam ook Daantje erbij. Helaas heeft Snuffel het leven moeten laten in 2018, op 10-jarige leeftijd. Een enorm moeilijk moment. Daantje was toen reeds gestorven, in 2015. Toen Daantje stief, kreeg Snuffel er een nieuw vriendje bij Simba, die op zijn beurt een nieuwe vlam kreeg toen Snuffel ziek werd. Nala kwam op 4 jarige leeftijd bij ons wonen.

Passie voor konijnen

Door deze 4 lieverds is mijn liefde voor konijnen steeds meer gegroeid. Zij betekenen echt alles voor me en zijn een deel van m’n leven. De passie voor konijnen wordt eigenlijk overal doorgetrokken. In de tuin, in huis, zelfs tot in de kleerkast. Ik laat je even meekijken:

Telkens ik iets nieuw vind wat te maken heeft met konijnen, gaan mijn oogjes blinken 😉 Het maken van deze website, het op zoek gaan naar producten, was één en al fun! Ik zit dus niet stil en blijf zoeken naar nieuwe producten om konijnen in ons leven te brengen en elke konijnenliefhebber op te vrolijken. Hopelijk kan ik mijn passie met jullie delen!